Президентът на бейзболния клуб Ню Йорк Янкис - Ранди Ливайн, влиза

...
Президентът на бейзболния клуб Ню Йорк Янкис - Ранди Ливайн, влиза
Коментари Харесай

Президентът на Ню Йорк Янкис влезе в управата на Милан

Президентът на бейзболния клуб Ню Йорк Янкис - Ранди Ливайн, влиза в Борда на шефовете на италианския гранд Милан, оповестиха " росонерите " на формалната си страница.

Ливайн е в Янкис повече от 20 години на разнообразни позиции, само че постоянно в управленскототяло. Той беше най-важната персона при построяването на новия " Янки Стейдиъм ", който беше приключен през 2009-а година.

" Ранди е огромно име, водеща персона в спортния и развлекателния бизнес ", съобщи президентът на Милан Паоло Скарони. " Неговият опит и експертно мнение ще се интегрират с нашите, допринасяйки по пътя на напредък на клуба и създавайки благоприятни условия за разширение на световната му прелест ".

Американската капиталова компания RedBird Capital сплоти сили със притежателите на Ню Йорк Янкис през август предходната година, с цел да приключи придобиването на Милан, което е на стойност 1,2 милиарда евро (1,3 милиарда долара).

Милан, който беше първенец през сезон 2021/22, сега е на второ място в Серия А c 38 точки, девет зад водача Наполи. " Дявола " среща Лацио в средващия си мач от шампионата във вторник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР